Telefoonnummer

+31 6 19555924

betty@handsonnails-dokkum.nl

betty@handsonnails-dokkum.nl

uitsluitend op afspraak

Biab

Is een sterkere variant dan de base, Hierdoor zijn de nagels nog sterker. Zeer geschikt als u veel met de handen werkt.

Gellak
Bij mij in de salon kunt u terecht voor gellak. Bij goed gebruik kunt u minimaal 3/4 weken van uw mooie nagels genieten. U hebt bij mij keuze uit diverse kleuren. Ook is er de mogelijkheid om een nog exclusievere uitstraling aan uw nagels te geven dmv nailart. Ik heb diverse mogelijkheden voor een leuke eyecatcher.

Nextgel/polyacrylgel
Ook kunt u uw nagels laten verstevigen of verlengen. Dit doe ik met Nextgel. Dit is een supersterke laag die ik over uw eigen nagels heen doe, waardoor ze minder snel zullen breken. Bij het verlengen van de nagels maak ik gebruik van sjablonen. Voor alle producten geldt dat u ze zelf thuis goed moet verzorgen. Door gebruik van olie en handcrème zult u langer plezier hebben van uw product

Nagelbijtprogramma

Voor de nagelbijters heb ik een speciale behandeling. Dit programma bestaat uit 5 behandelingen, waarbij we de natuurlijke nagels het groeiproces laten doen. Dit programma zal ongeveer 6 weken duren.

Manicure behandelingen klasiek of luxe

Hierbij reinig ik de nagelplaat, vijl de nagels bij en in model. De nagelriemen krijgen een behandeling. en tot slot een fijne handcréme. U kunt ook kiezen voor een luxe behandeling. Dan krijgt u er nog een heerlijke scrub en paraffine behandeling bij.

Basis pedicure

Hier behandel ik uw voeten. Uw nagels worden geknipt en mechanisch nabewerkt. Likdoorn en eelt verwijder ik. U kunt er ook nog voor kiezen om gellak op uw teennagels te laten zetten. Zo geniet u weken lang van mooie verzorgde voeten.

Heeft u mycose nagels of tunnel nagels, middels een reconstructie kunnen we weer werken naar mooie gezonde nagels. Bij deze behandeling is het wel noodzaak dat de klant meewerkt dmv goede producten de nagel gezond te krijgen en te houden.

Na de behandeling smeer ik een heerlijke voetverzorgende crème op uw voeten. Mocht u het eventueel willen dan kunt u ook nog de voetmassage bijboeken, zo kunt u de behandeling heerlijk relaxed afsluiten.

Treatment behandeling ZILVER
Gellak handnagels, paraffinebadje handen, pedicure behandeling, gellak teennagels, voetmassage.

Wilt u nog wat extra’s ga dan voor de.
Treatment behandeling GOLD
U krijgt hierbij een spa/massage bad voor u voeten en na afloop van de pedicure behandeling een paraffine behandeling voor uw VOETEN en HANDEN Dit stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor mooie gladde voeten.

[instagram-feed]