Telefoonnummer

+31 6 19555924

betty@handsonnails-dokkum.nl

betty@handsonnails-dokkum.nl

uitsluitend op afspraak

Er staat altijd koffie of thee voor u klaar.

In december 2019 heb ik mijn salon geopend. U bent bij mij van harte welkom voor diverse behandelingen zoals gellak of kunstnagels. Ik laat mij regelmatig bijscholen voor de laatste nageltrends. Ik heb dus al een paar mooie certificaten in de salon hangen. Ik kan nagels een nog exclusievere uitstraling geven die bij het seizoen past. Denk hierbij aan zomernagels, herfstnagels of kerstnagels enz.

Ik Werk met gellak die wel 3 weken blijft zitten, bij het juiste gebruik. Er is keuze uit meer dan 100 kleuren. Wilt u de nagels verstevigen of verlengen, ook dat is mogelijk. Ik werk met het nieuwste systeem nextgel. Nextgel is zeer stevig, en bij goed gebruik hoeft u na de eerste set alleen de uitgroei steeds te laten bijwerken om de 3-4 weken.

Verder staat bij mij hygiƫne hoog in het vaandel. Iedere klant krijgt zijn/haar eigen vijl (deze blijft in de salon). Na iedere behandeling wordt alles gedesinfecteerd met Barbicide, en heeft u uw handen op een schone handdoek.

Heb ik u enthousiast gemaakt voor mooie nagels, maak dan een afspraak via de nu boeken knop. of app. Bellen kan natuurlijk ook.

[instagram-feed]