Telefoonnummer

+31 6 19555924

betty@handsonnails-dokkum.nl

betty@handsonnails-dokkum.nl

uitsluitend op afspraak

  • Algemeen

Roken is niet toegestaan in de salon. De salon geeft 1 week garantie op het gezette product. De garantie komt te vervallen bij geen gebruik van nagelriemolie, uw nagels behandeld zijn door derden, verkeerd gebruik van uw nagels door uzelf. 
Hygiene staat bij mij hoog in het vaandel. Na iedere behandeling wordt alles gedesinfecteerd. Iedere klant heeft zijn/haar eigen vijl

Kunstnagels worden alleen gezet bij personen van 18 jaar en ouder.

Gellak alleen bij 16 jaar of ouder

Nagels worden niet behandeld als er sprake is van een  ziekte of bacteriĆ«le  schimmels (kalknagels)

  • Afspraken

De klant moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch 24 uur voorafgaande aan de afspraak melden. Indien de klant deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, wordt de afgesproken behandeling voor 50% aan de klant doorberekend. Bij niet verschijnen op de afspraak (no show) zal 100% van de geboekte dienst in rekening worden gebracht. Wanneer u 10 minuten te laat bent en er na u nog een afspraak gepland staat, kunt u niet meer behandeld worden en dient u een nieuwe afspraak te maken.

  • Betaling

Alle prijzen van behandelingen en producten zijn zichtbaar in de salon. De gemelde prijzen zijn incl. btw. Prijswijzigingen zijn 60 dagen voor de ingangsdatum duidelijk zichtbaar in de salon aanwezig. Aanbiedingen of acties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. De klant dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant of via betaalverzoek te voldoen.

  • Persoonsgegevens & privacy

De klant voorziet mijn salon voor de eerste behandeling van alle gegevens, die noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandeling. De gegevens van de klant worden zorgvuldig in kaart gebracht. De salon behandelt de vertrouwelijke gegevens van de klant volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De salon zal gegevens van de klant niet verkopen of verhuren aan derden.

  • Geheimhouding

De salon is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de klant heeft verteld tijdens de behandeling. De geheimhouding vervalt indien, op grond van een wettelijke bepaling of een rechtelijke uitspraak, de salon verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken.

  • Aansprakelijkheid

De salon is niet aansprakelijk voor schade van welke aard ook en/of ontstaan doordat de salon is uitgegaan van door de cliƫnt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. De salon is niet aansprakelijk van verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar de salon.

  • Beschadiging & diefstal

De salon heeft het recht van de klant een schadevergoeding te eisen indien de klant meubilair, apparatuur of producten beschadigt. De salon meldt de schade altijd bij de politie

[instagram-feed]